Trambuline de vanzare – Ce tipuri gasim pe piata?

Share Button

O trambulina poate oferi de ore de bucurie pentru intreaga familie. In timp ce ele par ca sunt un mod distractiv pentru copii pentru a petrece timpul, a face unele activitati fizice si a cheltui energia copiilor, totodata sunt si piese serioase de echipament. Trambulinele pot juca un rol in ambele tipuri de utilizare, fie ea pentru competitie, fie pentru conditia fizica trebuincioasa pentru anumite ocupatii. Oricine din sectorul de comercializare a acestor produse trebuie sa stie cum se folosesc in conditii de siguranta si ar trebui sa cunoasca diferitele tipuri de trambuline de vanzare si accesorii disponibile, instructiuni de folosire si de intretinere, precum si sfaturi despre cum sa cumpere una. Daca un cumparator doreste o trambulina de singura persoana, utilizata pentru exercitii, sau un model de gradina folosit masiv pentru copii, stiind optiunile si implicatiile va putea sa se asigurare ca va face cumparatura corecta, dorita, conform scopurilor propuse.

O scurta istorie

  • Prima trambulina moderna a fost inventat in anii ’30 de catre doi barbati gimnasti americani, de la Universitatea din Iowa. Au luat numele de la cuvantul spaniol „Trampolin”, care inseamna „trambulina” sau „rampa de lansare”.
  • Trambulinele au fost destinate initial utilizarii sportive, dar in curand au devenit folositoare si pentru armata, pentru antrenarea in domeniul aviatiei. NASA, de asemenea, a folosit astfel de aparate pentru a instrui astronauti in starea de imponderabilitate si orientarea corpului in spatiul cosmic.
  • Multi acrobati si circari dispun de trucuri facute pe trambulina, ca parte a repertoriului lor.
  • Gimnastica la trambulina a fost introdusa ca un sport oficial la Jocurile Olimpice din 2000.
  • De-a lungul anilor, aceste aparate au devenit treptat un element popular in gradinile oamenilor.
  • Multe tipuri diferite de trambuline de consum exista in diferite scopuri.

Trambuline ieftine de vanzare

Tipuri de trambuline

Cei mai multi oameni isi imagineaza ca trambulina este rotunda, clasica, constand dintr-un cadru si picioarele de metal si o intindere de material strans tesut care formeaza covorul de saritura. Covorul de sarituri este atasat la cadru prin intermediul unor arcuri de-a lungul perimetrului sau. Unii oameni presupun ca, in sine, covorul de sarit actioneaza ca o banda de cauciuc si asigura efectul de revenire, cand, de fapt, materialul respectiv este rigid. Arcurile sunt cele care creeaza saritura. Pe langa modelul de gradina traditional, exista mai multe alte tipuri de trambuline de vanzare pe piata, inclusiv de apa, modele mini si modele destinate copiilor.

Trambulinele clasice

Asa cum am mentionat, trambulinele de proprietate privata cele mai obisnuite sunt construite in stilul rotund, clasic, dar ele sunt disponibile, de asemenea, si intr-o forma dreptunghiulara. Versiunea dreptunghiulara este mai frecventa in salile scolare de gimnastica si pentru uz profesional, iar ele sunt uneori numite “de concurs”.

Trambulinele rotunde sunt disponibile in mai multe dimensiuni, dar sunt, de obicei, intr-un interval de aproximativ 2,5 pana la 5 metri in diametru.

Trambulinele de apa

Trambulinele de apa sunt foarte asemanatoare cu modelele clasice, doar cadrul de otel este incadrat intr-un invelis de vinil gonflabil care pluteste pe apa. Un astfel de produs trebuie sa fie ancorat sau legat pentru a ramane pe loc. Aceasta este o optiune de distractie atunci cand petrecerea timpului se face la un rau sau lac in vreme de vara, atata timp cat trambulina este stationata intr-o zona care este suficient de adanca pentru a sari in conditii de siguranta. Unele permit atasamente, cum ar fi tobogane prin care se poate intra in apa. Exista cateva versiuni de trambuline de vanzare mici, care pot fi folosite in piscine, dar acestea ar trebui sa fie utilizate cu o mare prudenta.

Minitrambulinele

Minitrambulinele sunt utilizate in interior, in scopuri de fitness, si masoara aproximativ un metru in diametru si stau doar cu un picior pe podea. Multe dintre aceste dispozitive pot fi pliate pentru depozitare. Un astfel de produs poate fi utilizata numai de catre o singura persoana, la un moment dat. Sportivul poate sari sau sa alerge pe loc pe ea, cu un impact redus asupra articulatiilor corpului.

Trambulinele pentru copii

Cele mai multe trambuline concepute pentru copii sunt concepute ca sa fie gonflabile, de multe ori acestea fiind prezente la carnavaluri si targuri. Ele sunt, de asemenea, utilizate de catre centre de zi sau scoli, iar unele familii le cumpara pentru uz casnic sau sa le inchirieze pentru petreceri. Exista de asemenea modele clasice foarte mici care vin cu caracteristici de siguranta, cum ar fi o carcasa cu ochiuri si o scara, si sunt dimensionate pentru un singur copil. Aceste trambuline de vanzare pentru copii pot include componente luminoase, dispozitive de siguranta colorate, corturi care sunt facute sa arate ca un castel, sau diverse modele distractive imprimate pe covorul de saritura.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *