Servicii foto video pentru nunta – Alegeti ce e mai bun pentru cele mai bune rezultate

Share Button

Aveti o singura oportunitate de a va imortaliza nunta in toata splendoarea sa, inainte sa se termine pentru totdeauna. Alegerea unui serviciu foto video pentru nunta potrivit si asigurarea ca echipa acestora este bine pregatita sunt esentiale. Iata cateva sfaturi pentru a putea selecta ce e mai bun din ce este disponibil pe piata:

Poze facute pe smartphone vs. Fotograf profesionist

Camerele de la majoritatea smartphone-urilor si tabletelor au calitate excelenta la imagini si filmari, iar efectele care pot fi obtinute prin aplicatiile de editare sunt uluitoare – dar puteti conta pe audienta dumneavoastra sa imortalizeze fiecare moment cheie de la evenimentul de care aveti nevoie?

Un serviciu foto video pentru nunta profesionist merita fiecare leu. Daca doriti diversitate, puteti incuraja persoanele care participa la eveniment (inclusiv personalul care deserveste) sa faca poze si videoclipuri folosindu-si telefoanele si tabletele – astfel se pot captura anumite momente superbe – mai ales ca vor fi din diferite unghiuri – si in plus, pot fi distribuite rapid in social media. Cu toate acestea, trebuie retinut ca exista o diferenta uriasa intre aceste rezultate si calitatea imaginilor si videoclipurilor oferite de o echipa profesionista. Foto video pentru nunta

Daca sunteti convins de beneficiile de a avea suport profesionist, atunci cum va asigurati sa primiti ce este mai bun de la el?

Verificati-le portofoliile si recomandarile

Poate aveti noroc si ati dezvoltat o relatie minunata cu o companie care ofera servicii foto video pentru nunta de calitate – iar ei vor fi prima dumneavoastra alegere pentru toate evenimentele. Desigur, oferind servicii de calitate, compania are mereu clienti si pot fi ocupati cand ii solicitati. In acest caz, trebuie sa incercati alte optiuni, iar in acest caz este esential sa va uitati la portofolii si testimoniale sau recomandari pentru orice echipa cu care considerati ca ati putea lucra.

Cereti mostra

Oferiti cat de multa informatie posibila echipei cand le cereti o mostra pentru un proiect. In ce momente aveti nevoie cu adevarat de ei, ce va asteptati de la ei sa faca, cate fotografii formale anticipati, cum veti folosi videoclipurile si fotografiile dupa aceea, etc. Cameraman nunta

Drepturi de autor / Folosirea imaginilor si clipurilor

Este important sa fiti in clar legat de cum doriti sa folositi pozele si clipurile dupa eveniment. Vor fi necesare pentru incarcare pe website-ul dumneavoastra si social media, folosite pentru promovarea evenimentului in urmatorii ani, etc? Verificati daca fotograful are nevoie sa fie acreditat intr-un anume mod? Care sunt cererile legat de cum pot sau nu pot fi folosite fotografiile si videoclipurile? Observati ca este normal ca fotograful sa continue sa detina drepturile asupra fotografiilor, dar sa va dea permisiunea de a folosi pozele in moduri asupra carora cadeti de acord.

Cunostinte despre locatie

A mai lucrat echipa de servicii foto video pentru nunta la locatia aleasa de dumneavoastra inainte? Daca nu, asigurati-va ca ajunge cu destul timp inainte pentru a se familiariza cu imprejurimile inainte sa fie nevoiti sa inceapa sa pozeze / filmeze. Aveti detaliile camerelor listate pe program? Exista vreun plan al suprafetei si a zonelor cheie pe care i le-ati putea distribui? In mod normal, echipa va fi interesata sa viziteze locatia si sa gaseasca cateva spatii bine luminate si interesante pentru a le folosi ca si fundal de-a lungul evenimentului.

Fiti pregatit

Daca cineva care ia parte la evenimentul dumneavoastra nu doreste sa fie fotografiat sau filmat, cum puteti sa va descurcati cu asta? Care este procesul? Cum poate echipa sa fie atenta la aceste persoane in timp ce se face o fotografie sau in timpul editatului? Acest lucru este in special important pentru persoanele tinere si vulnerabile care iau parte la evenimentul dumneavoastra. Fotograf nunta

Un mod simplu dar eficient este sa intrebati aceste persoane pur si simplu daca ii deranjeaza sa fie filmati sau fotografiati, iar in caz afirmativ, sa poarte un snur colorat, o insigna sau o bratara intr-o culoare aprinsa – ceea ce va indica echipei de foto video pentru nunta sa ii indeparteze din imagini in timpul editarilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *