Sala de evenimente – Cum cooperam ca sa iasa totul perfect

Share Button

Confirmati Toate Detaliile

Cand faceti apelul sau trimiteti email-ul initial catre reprezentantii salii de evenimente, cereti confirmarea faptului ca informatia postata pe website este inca valida si de actualitate. Daca au fost cresteri semnificative in costuri sau noi restrictii pe care nu le puteti suporta, taiati locatia de pe lista dumneavoastra si treceti mai departe. Daca facilitatea este inca valabila, cereti un tur.

Odata ce ati decis ca elementele fizice ale locatiei vi se potrivesc, este timpul sa discutati detaliile. Intrebati despre serviciile si facilitatile sau preturile care poate nu sunt listate la rezervare si notati-le. Comparati planurile cu reprezentantul si asigurati-va ca facilitatile disponibila in sala de evenimente se pot ajusta nevoilor dumneavoastra personale. Daca nu doriti sa gestionati toate detaliile personal, aflati ce poate facilitatea sa faca si daca va fi vreun cost suplimentar pentru asistenta lor. Locatiile asigura deseori servicii de planificare pentru costuri mici sau fara costuri suplimentare. Daca sunt oferite si alte servicii din partea casei, precum flori sau tort de nunta, interesati-va de calitatea furnizorului fiecarui serviciu, si daca pot sau nu sa fie facute substituiri. Daca doriti sa va folositi proprii furnizori, aflati daca trebuie platita o taxa suplimentara. Sala de evenimente

Importanta Legaturii

Un alt factor de luat in considerare este legatura dumneavoastra cu persoana/persoanele cu care veti colabora la sala de evenimente. Va simtiti confortabil cu ele? Asculta adecvat si raspund direct intrebarilor dumneavoastra? Va inspira incredere si siguranta? Sunt calzi si entuziasmati sau reci si distanti? Daca aveti dubii, trebuie sa le rezolvati inainte de a va angaja intr-o relatie de cooperare cu acesti oameni, indiferent de cat de minunate sunt facilitatile in sine. Discutati-va sentimentele cu ei, si daca inca nu sunteti complet satisfacuti, cereti recenzii si sunati-i. Daca la sfarsitul procesului inca aveti griji, ati putea decide sa eliminati acea posibilitate de pe lista dumneavoastra, chiar daca pare perfecta din alte puncte de vedere.

Semnarea unui Contract

Este usor sa va atasati emotional de o locatie anume, dar tineti minte ca nu este realizata nici o intelegere pana cand nu semnati vreun contract. Acum este momentul sa faceti afaceri si sa lasati emotiile deoparte. Daca nu puteti face asta, luati un partener care nu este asa de emotional, prieten sau ruda pentru a va ajuta sa revizuiti micul contract si sa negociati schimbarile inainte sa semnati. Tineti minte toate notitele pe care le-ati luat cand ati vizitat pentru prima data sala de evenimente? Comparati-le cu ceea ce este scris acum de fapt in contract. Nu conteaza ce v-a spus cineva despre disponibilitatea suprafetei de dans, pretul materialelor pastelate, sau cupola pentru ceremonie, nu puteti lua in considerare facilitatile pana cand nu este semnat un contract. Locatiile isi revizuiesc preturile si termenii de utilizare tot timpul, asa ca ganditi-va ca unele lucruri s-ar fi putut schimba de cand ati vazut site-ul sau ati vorbit cu reprezentantul prima data. Restaurat de nunta

In concluzie…

Daca nu sunteti multumit de contract, pregatiti-va sa negociati. Inainte de intalnirea dumneavoastra cu orice persoana care are puterea de a modifica contractul, faceti o lista a elementelor, in ordinea importantei, ale schimbarilor pe care le doriti. Decideti la ce doriti sa renuntati si la ce nu puteti renunta nicidecum. Daca la sfarsit, cele mai importante lucruri de pe lista dumneavoastra nu pot fi ajustate pentru satisfactia dumneavoastra, probabil ca acesta nu este locul potrivit pentru dumneavoastra. Este mai bine sa gasiti o alta locatie decat sa ramaneti cu cu o sala de evenimente care nu doreste sa lucreze cu dumneavoastra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *