Posibile strategii competitive pentru industria de telefonie mobila

Share Button

Toate intreprinderile, cu exceptia celor care se ocupa de activitati nonprofit, au de infruntat concurenta. Acesta este motivul pentru care, ca si antreprenor serios, trebuie sa ramaneti proactiv intotdeauna prin strategiile adecvate care sa va ajute sa ramaneti in topul jocului. Ceea ce inseamna ca afacerea dumneavoastra trebuie sa fie suficient de unica pentru a va deosebi de concurentii dumneavoastra.

Pentru a va face afacerea unica, va trebui sa adoptati strategii unice, de exemplu, cum ar fi faptul de a avea cateva zile in care sa acordati reduceri. Oferirea de reduceri prin intermediul retelelor sociale sau sponsorizarea unor emisiuni radio / tv poate sa aduca recunoastere si popularitate afacerii dumneavoastra.

De asemenea, ati putea oferi servicii pe care concurentii dumneavoastra nu le au in portofoliu, pentru a avea un avantaj fata de acestia.

Strategii pentru a creste gradul de constientizare a marcii si a crea o identitate corporativa pentru compania dumneavoastra de reparatii si vanzari telefonie mobila

Fiecare afacere are ca scop sa ajunga in acel punct in care marca este recunoscuta de toata lumea. Insa pentru a putea ajunge la acel loc, va trebui sa va imbunatatiti gradul de constientizare a marcii si sa creati o identitate corporativa pentru afacerea cu telefoane mobile. Mai jos sunt cateva platforme si metode pe care le puteti utiliza pentru a stimula brand-ul companiei dumneavoastra si pentru a-i face publicitate:

  • Oferiti constant sfaturi si recomandari prin intermediul platformelor de social media.
  • Permiteti clientilor sa stie ce produse noi sunt disponibile intotdeauna, si cat de usor pot fi ele obtinute.
  • Oferiti reduceri si gratuitati in anumite zile, astfel incat oamenii sa poata invata sa asocieze astfel de zile cu compania dumneavoastra.
  • Publicati-va afacerea in medii publicitare online si offline.
  • Publicati-va afacerea prin mass-media, ziare locale, radiouri si televiziuni.
  • Participati la emisiunile cu premii la scoli si utilizati-le ca si modalitati de promovare a afacerii dumneavoastra.
  • Comunicati constant cu afaceri similare din domeniul dumneavoastra, pentru a castiga cunostinte noi si a fi recunoscut de catre concurenti.

Daca rulati o afacere cu amanuntul de telefonie mobila, probabil ca va trebui sa lucrati cu unul sau cu anumiti transportatori care vor deveni astfel furnizorii dumneavoastra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *