Pe cine sa alegi pentru a-ti realiza primul tau tatuaj?

Share Button

Este artistul de tatuaje al prietenului tău potrivit pentru tine?

Ar putea fi! Cu siguranță ar trebui să întrebi oamenii care merg să se tatueze și să întrebi cum a fost experiența lor. Oamenii sunt, de obicei, încântați să-și recomande artistul și pot chiar să aibă o carte de vizită sau o adresă web!

Dacă ai ocazia, mergi la salon când alții se tatuează. Discută cu artistul și urmărește-l cum lucrează. Folosește acest timp pentru a-i privi portofoliile și pentru a vorbi cu el și cu oricine altcineva din jur. Nu-ți fie teamă să pui întrebări: saloanele de tatuaje sunt de obicei locuri deschise, prietenoase, unde toată lumea se simte în largul ei.

Nu toate saloanele de tatuaje sunt la fel

Saloanele de tatuaje au fiecare câte o personalitate proprie, în funcție de artiștii de acolo, de locația salonului și de tipul de clienți pe care îi atrag. Un salon situat pe o plajă ar putea avea un model de afaceri diferit față de un salon dintr-o clădire istorică din centrul orașului. Motivul este că li se adresează unor tipuri diferite de clienți. Salonul de pe plajă va găzdui mai des turiști spontani și va avea întotdeauna timp pentru vizite. Este posibil ca salonul din centrul orașului să nu primească vizite atât de des, pentru că își concentrează eforturile pe formarea clientelei lor lucrând cu ei pe lucrări personalizate. Clienții lor își stabilesc adesea următoarea întâlnire atunci când sunt tatuați, iar artiștii pot fi rezervați cu o lună în avans – sau chiar mai mult.

Ce trebuie să știi despre artist?

Un artist bun poate tatua în orice stil alegi, dar aproape întotdeauna are un stil în care e specializat. Dacă ai o anumită idee, site-ul web www.salon-tatuaje.ro iti sugereaza să compari diferențele de stil și tehnică dintre artiști. Unii se simt mai confortabil să facă tatuaje tradiționale, în timp ce alții se pot bucura să facă tatuaje mai contemporane. Dacă ideea ta este într-un stil neobișnuit, caută un artist care deține lucrări realizate în acel stil.

Care este cel mai important lucru la tatuajul tău?

După ce ai redus numeroasele opțiuni la câteva, le poți prezenta pe fiecare dintre individual într-un scurt interviu. Înainte de a vorbi cu artistul, gândește-te la cel mai important factor din decizia ta. Cauți pe cineva în care ai încredere că poate să redea acel stil sau acel nivel de detaliu? Sau vrei pe cineva care pare entuziasmat de ideea ta? Poate cauți cu adevărat pe cineva care să-ți poată îmbunătăți sau dezvolta ideea? Vrei o lucrare personalizată? Sau vrei doar o persoană care te poate ajuta în cel mai scurt timp? Definirea a ceea ce este cel mai important pentru tine te va ajuta să faci alegerea corectă.

Cum începi conversația?

Începeți prin a le spune că ești în căutarea unui artist care să facă un tatuaj de [orice ar fi] pe [partea corpului ales] și menționează [cel mai important factor]. Mulți oameni intervievează artiștii înainte de a-și face un tatuaj, astfel încât artiștii sunt obișnuiți și confortabili cu aceste discuții. Tatuatorii sunt și vânzători. Ei pot spune: „Super! Să stabilim o întâlnire! ” Cu toate acestea, este întotdeauna în regulă să spuneți că doar vă interesați, atâta timp cât respectați timpul artistului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *