Merita sa investim in aranjamente florale?

Share Button

Un eveniment este intotdeauna infrumusetat cu diferite ornamente confectionate din flori. Florile au fost intotdeauna un element de decor folosit atat in orice casa, cat si in diferite locatii precum baruri, pub-uri, cluburi si asa mai departe. Un ornament din flori poate ajunge la preturi nejustificat de mari daca nu este cumparat de unde trebuie. Din acest motiv, dupa achizitionarea florilor potrivite, un aranjament floral poate ajunge mult mai ieftin daca este confectionat de noi insine.

Cu idei bune si o imaginatie bogata se pot confectiona ornamente capabile sa schimbe cu totul imaginea petrecerii tale. La un depozit en-gros de flori preturile sunt mult mai bune decat oriunde altundeva. Astfel, niste flori care in mod normal costa 20-30 lei, la un depozit en-gros pot fi achizitionate chiar si cu 50% mai putin. In cazul achizitionarii mai multor buchete, aceasta reducere va fi resimtita semnificativ in bugetul total.

Ba mai mult, sumele economisite pot fi reutilizate mult mai eficient in achizitionarea altor aranjamente florale sau a unor obiecte de decoratiuni interioare si mai elegante sau mai cautate decat deja banalele dar in acelasi timp extrem de elegantele si traditionalele flori.

Buchetele sunt iarasi o varianta pentru infrumusetarea locatiei pentru petrecerea dvs. Practic, un botez, o nunta, sau alte evenimente speciale, trebuie organizate pana si in cele mai mici detalii, pentru a fi perfecte. In cazul unei nunti se pot achizitiona diverse buchete de flori ce pot fi amplasate pe mesele invitatiilor. Totusi, daca suma de bani destinata acestei activitati este mult prea mica pentru a obtine ceva de calitate, va recomandam sa va achizitionati doar florile iar buchetele sa le confectionati singuri. Cumparand de la un deposit de flori en gros puteti obtine si reduceri  aditionale in cazul comenzilor mai mari.

Florariile clasice din orasul tau au preturi mari, iar un singur buchet poate ajunge chiar si pana la cateva sute de lei. Cumparand flori de la un depozit, pe langa faptul ca puteti alege florile voastre preferate  se mai pot realiza si tot felul de combinatii, care mai de care mai inovative si mai exotice, in ideea de a obtine cele mai neobisnuite insa totodata elegante aranjamente florale.

Astfel, prin aceasta metoda se poate uita de sute de lei aruncate pe un singur buchet, pretul mediu pentru asa ceva apropiindu-se de 30 RON. Puteti alege combinatii intre flori diferite, cu culori si parfumuri diferite. Cu putin spirit de observatie, si cateva informatii de baza despre invitati, se pot realiza niste aranjamente florale chiar mai reusite decat la un producator cu servicii specializate in acest sens.

Suntem sigur ca nimeni nu duce lipsa de idei, insa in cazul in care o faceti, va sugeram, in principal, sa decorati toate mesele cu diverse buchete de flori (fiecare alese in functie de invitat sau de personalitatea acestora). Se pot realiza multe combinatii in acest sens, iar acest factor poate decide, in final, soarta si de asemenea reusita respectivului eveniment.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *