i-CErtific – certificate energetice Timisoara la cele mai bune preturi

Share Button

Pe piata de audit energetic din Timisoara exista o concurenta destul de acerba, existand multe firme precum si profesionisti care isi ofera serviciile. Daca acum cativa ani, piata certificatelor energetice era foarte atractiva datorita numarului mare de apartamente care nu aveau acest document, in ziua de azi, numarul acestora a scazut destul de mult – tineti cont ca valabilitatea acestui document este de 10 ani. Cu toate acestea, numarul de comenzi este inca consistent, ceea ce a determinat destul de multe persoane sa aleaga acest domeniu si sa devina auditori energetici autorizati de MDRAP.

i-CErtific certificate energetice Timisoara

Intre firmele de profil din Timisoara se disting mai multi jucatori mari, care au contracte incheiate cu diverse agentii imobiliare sau notari. Dupa cum multi dintre noi stim insa, nu e intotdeauna placut sa colaborezi cu companii mai mari, datorita lipsei de “sensibilitate” fata de consumatorul unic. Din astfel de motive, multi clienti aleg sa se adreseze unor firme mai mici, cu 1 sau 2 auditori energetici. E simplu de inteles – primesc mai multe atentie, li se raspunde la toate intrebarile, nu sunt repeziti si nici tratati cu raceala. O astfel de firme care pune mare accent pe satisfactia clientului este I-certific. Chiar daca preturile din piata sunt in cadere datorita concurentei, asta nu inseamna ca trebui sa renuntam la calitatea serviciilor prestate, ne spun cei de la i-certific. Este foarte important ca omul sa inteleaga pe ce anume da banii, care sunt actele necesare elaborarii unui certificate energetic, si in ce situatii este util acest document. Pentru toate aceste informatii , auditorii lor va stau la dispozitie oricand, cu cea mai mare amabilitate.

Motto-ul lor i-CErtific certificate energetice Timisoara la cele mai bune preturi nu se reflecta doar in tarife, ci si in calitatea suportului pentru clienti. In afara de certificate energetice, va sunt oferite si servicii de audit energetic pentru cladiri rezidentiale sau industriale, iar locatiile servite acopera judetele Timis si Arad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *