Cum alegem o scoala de soferi potrivita?

Share Button

Vietile copiilor dumneavoastra au valoare. Este timpul sa luati in considerare consecintele atunci cand alegeti o scoala de soferi pentru cel la care tineti si sa nu luati sarcina condusului ca fiind atat de usoara, deoarece ar putea fi o problema de viata si moarte. Coliziunile intre automobile sunt ucigasul numarul 1 in multe tari din lume.

Fie ca sunteti un nou tanar sofer sau un sofer experimentat care doreste sa economiseasca ceva bani pe asigurarea auto, alegerea unei scoli de soferi potrivite poate fi un proces dificil. Viitorii studenti ar trebui sa ia in considerare factori precum costul si locatia fara sa sacrifice calitatea instructiei.

Locatia este importanta

Probabil ca este o idee buna sa gasiti o scoala de soferi care este aproape de cartierul unde locuiti. Cea mai usoara modalitate de a face asta este sa cautati online. Sunt cateva motive pentru care ar trebui sa gasiti o scoala aproape de casa. Unul dintre motivele principale este ca, deoarece nu aveti inca permis, va trebui probabil sa mergeti pe jos sau sa luati un transport public pana la cursuri. Scoala de soferi

Ganditi-va la preturi

Nu toate scolile de soferi sunt la fel! Primiti ce platiti. Educatia de calitate nu vine ieftina. Verificati facilitatile cursurilor si intrebati prietenii sau familia ce curs de educare a soferului au luat ei si ce v-ar recomanda ei! Alegerea celei mai ieftine institutii de profil poate deveni cea mai scumpa pe cursa lunga. Aveti grija la cele mai mici preturi, scoala trebuie sa plateasca pentru asigurare, reclama, instructie, combustibil, intretinere etc., asa ca ei vor incerca sa economiseasca bani prin a nu-i invata pe elevi sa conduca pe drumurile principae cu trafic mare, intersectii mari, imprejurimi sau sosele, sau vor petrece majoritatea timpului de instructie intr-un loc de parcare.

Intrebati despre acreditare

Nu veti rani sentimentele nimanui daca cereti sa vedeti acreditarile instructorilor de la oricare scoala de soferi pe care o luati in considerare. Este viitorul dumneavoastra in soferie aici, si este nevoie sa stiti ca va veti antrena cu persoane care au experienta si care va vor preda tot ce trebuie sa stiti pentru a fi un sofer sigur si responsabil. Daca instructorii au facut asta numai pentru un timp scurt, veti dori poate sa va uitati si la alte oferte de pe piata.

Nu doar pentru test

Multe scoli de soferi se vor concentra pe a va ajuta sa va treceti examenul de soferie, si nu pe cum sa deveniti de fapt un sofer cu adevarat bun. Intrebati despre cat de multa atentie se acorda elevilor, si ce veti invata daca  veti decide sa participati la acea scoala. Trebuie sa va asigurati ca institutia pe care o veti frecventa va va invata acestea.

Instructor auto

Intrebati-i si pe altii

Probabil cunoasteti deja un numar de oameni care au facut deja cursul de soferie, asa ca ar trebui sa ii intrebati despre experientele lor, si daca recomanda scoala la care ei au invatat (sau puteti doar sa va uitati la recenzii). Ei vor putea sa va dea un rezumat al programului oferit si va vor informa despre cat de mult se ofera, de fapt, din el. Veti primi probabil o varietate de comentarii, de la rele la bune, despre fiecare scoala de soferi din zona dumneavoastra, ceea ce este grozav, pentru ca va va ajuta sa  luati decizia mult mai usor. Țineti minte, o mare parte din informatii va fi formata din opinii personale, si decizia finala va fi a dumneavoastra si numai a dumneavoastra.

 

(Visited 98 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *