Cea mai rapida cale pentru infiintare SRL

Share Button

Infiintarea unui SRL tine de o serie de factori, o parte pe care ii poti stapani, o alta parte independenta de ceea ce poti face. Pentru a-ti infiinta firma, in mod sigur vei avea de parcurs o serie de etape riguroase, vei avea de completat o serie de acte si de completat cu date exacte formularele necesare, de la depunerea capitatului social subscris (care nu poate fi mai mic de 200 de lei) pana la momentul in care firma va fi inregistrata la Registruil Comertului.

Toate aceste etape pe care le ai de parcurs ar putea sa iti ocupe destul de mult timp, mai ales daca nu ai experienta necesara pentru a umbla din usa in usa, ori rabdarea prin care sa profiti de fiecare oportunitate in parte. Pentru ca energia ta sa fie focalizata mai degraba pe dezvoltarea firmei decat sa-ti pierzi entuziasmul din momentul in care iti doresti sa o infiintezi, cel mai bine este sa apelezi la serviciile unui profesionist care se ocupa in mod special cu infiintarea firmelor, indiferent ca vorbim de SRL sau de un alt tip de societate comerciala.

Actele de care vei avea nevoie pentru a infiinta SRL-ul sunt cererea de inregistrare, copie dupa cartea de identitate, fie dupa pasaportul asociatilor, dovada verificarii disponibilitatii firmei precum si rezervarea ei, actul constitutiv, dovezile privind sediul social si sediul secundar (in cazul in care acesta exista), acordul asociatiei de proprietari dar si al vecinilor (daca este cazul), cazierul fiscal al asociatilor firmei si al administratorului, dovezile pentru depunerea capitalului social, declaratii pe proprie raspundere conform carora toti membrii SRL-ului indeplinesc conditiile legale pentru infiintarea firmei, specimene de semnatura ale reprezentantilor, dovezile pentru achitarea taxelor aferente infiintarii firmei, imputernicirea avocatiala.

Pentru ca toate etapele de parcurs sa ajunga rapid la rezultatul final, infiintarea SRL-ului, cel mai bine este sa apelezi la serviciile de consultanta ale unui avocat specializat in infiintari firme. In felul acesta vei avea siguranta ca toate demersurile sunt facute rapid, corect, abordand calea cea mai eficienta ori de cate ori este intampinata o dificultate de oricare fel.

Mai mult decat atat, echipa de avocati care te ajuta sa iti infiintezi firma te poate ajuta si mai mult, prin punerea la dispozitie a sediului firmei, pentru sediul social al firmei tale. In felul acesta vei avea sediu social la avocat, cu cheltuieli mult mai mici decat daca ai inchiria un spatiu special destinat pentru acest lucru. O solutie eficienta si rapida in cazul in care vecini sau administratorul nu este de acord cu infiintarea firmei in locuinta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *