Alegerea unui salon de infrumusetare simplificata

Share Button

Salonul de infrumusetare nu este doar un loc unde femeile merg pentru a li se face parul si unghile, ci si un centru de stiri din comunitate si confesiuni. Alegerea unui astfel de loc este un proces prin care majoritatea femeilor (si chiar si barbatii!) il vor parcurge o data sau alta data in viata lor. In ziua de azi, pentru a atrage clienti, astfel de localuri investesc foarte mult in reclame sau canapele stilate in camera de asteptare pentru a va influenta alegerea.

Unele criterii pe care cineva ar trebui sa le ia in considerare cand decide asupra unui salon includ:

  • Personal experimentat bine antrenat
  • Curatenie
  • Echipament de calitate moderna
  • Produse profesionale de calitate si de incredere folosite pentru tratamente Salon de infrumusetare

Inainte sa faceti o programare la un salon de infrumusetare, faceti un tur la locului. In acest mod veti avea sansa sa va uitati la spatiu, sa cunoasteti mai bine personalul, si sa va faceti o parere mai buna despre facilitati. Puneti cat de multe intrebari simtiti nevoia pentru a va asigura de inalta calitate a tratamentului.

Primul pas in alegerea unui salon este sa evaluati ce trebuie facut. O femeie care asteapta doar sa i se tunda parul poate merge la un salon diferit de o femeie care doreste un permanent, o vopsire sau multe alte servicii similare. Daca are nevoie ca parul sa ii fie tuns rapid si in aceasi zi, mai bine ar fi sa mearga la un salon in care se lucreaza doar asta, decat sa ii ceara stilistei obisnuite sa ii faca parul rapid. Pentru alte servicii, o femeie ar putea dori sa se gandeasca la un serviciu complet numai pe baza de programare la un salon. Acest lucru inseamna ca va avea un stilist care o va astepta, care stie exact ce ea doreste sa i se faca, si fara presiunea de a atrage cat mai multi clienti.

Femeile ar trebui sa isi aleaga salonul de infrumusetare in functie de etnie. Acest lucru ar putea parea ciudat, dar grupuri etnice diferite au necesitati de par si piele diferite. Un salon care are clientela afro-americana in principal, de exemplu, va fi mai mult recomandata de necesitatile unice ale parului negrilor. Un stilist alb ar putea sa nu cunoasca la fel de bine aceste necesitati. Similar, diverse culturi au diverse perceptii si ,,reguli” diferite acceptate despre procedurile de ingrijire a pielii.

Un alt factor pe care ati putea dori sa il luati in considerare este locatia. Cat de aproape este salonul de locuinta dumneavoastra, daca are o aparenta curata si actualizata, si daca stilistii si angajatii sunt primitori – toate acestea trebuie luate in considerare. Pretul serviciilor este un alt lucru pe care va trebui sa il aveti in vedere in functie de bugetul dumneavoastra. Desigur, veti dori sa intrebati de pretul serviciilor si sa observati daca serviciile sunt facute eficient si cu curtoazie.

Ingrijire par

Daca sunteti noua in incercarea unui salon de infrumusetare, intrebati despre familiaritatea lor cu un anumit aspect sau tehnica de care sunteti interesata sa o incercati. De asemenea, ajuta daca puteti gasi pe cineva care va cunoaste si pe dumneavoastra si stilul in care ati aratati cel mai bine – in acest mod puteti veni inapoi la ei in mod regulat pentru ingrijire continua a parului.

Gasirea unui salon de infrumusetare care vi se potriveste poate necesita putin efort si niste intervievari. Cu sugestiile oferite mai sus, veti putea sa va focusati mai bine pe ceea ce se potriveste cel mai bine nevoilor dumneavoastra. Tineti minte, sunteti pe cale sa va puneti sanatatea si frumusetea in mainile unui estetician din salonul de infrumusetare. Aveti toate drepturile sa cereti informatii despre educatia, experienta si antrenarea personalului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *