5 Intrebari inainte de montarea foliei auto

Share Button

Aplicarea de folie auto pe masina Dvs va va oferi nenumarate beneficii, inclusiv protejarea pielii prin blocarea razelor UV, racirea masinii si reducerea stralucirii – asta doar pentru a enumera cateva. Dar, inainte de a efectua achizitia initiala, puneti-va aceste 5 intrebari importante pentru a fi siguri ca sunteti pe drumul cel bun:

1. Cat va rezista?

Durata de viata a filmelor de foliere pentru ferestre depinde de mai multi factori, cum ar fi tipul si calitatea produsului, climatul si cantitatea de lumina directa a soarelui la care va expuneti masina. In general, majoritatea produselor sunt proiectate sa dureze mult mai mult decat proprietarul tipic va pastra vehiculul; multe filme de foliere vor arata bine si peste 10 ani.

2. Care firma este potrivita pentru mine?

Niciodata nu faceti compromisuri. Exista sute de companii in zona dumneavoastra dintre care sa alegeti. Asigurati-va ca ati gasit cel mai bun instalator profesionist de folii auto consultand serviciul de relatii cu clientii, preturile, calitatea produselor si marcile, recenziile de pe pagina web, munca anterioara si reputatia generala a dealerului, precum si reputatia producatorului sau importatorului foliilor pentru ferestre pe care le doriti. Amintiti-va – faceti cercetari inainte. Colectati oferte de la mai multi dealeri si comparati preturile si calitatea foliilor. Tinand cont de toate lucrurile de mai sus, putem spune ca va aflati deja pe drumul cel bun!

3. Cat dureaza operatie de montare?

Procesul poate dura de la 45 de minute la cateva ore, in functie de numarul de ferestre foliate. Daca adaugati folii de geam doar la cele doua usi laterale din fata, instalarea va fi mult mai rapida decat daca doriti o instalare completa care include toate cele patru ferestre laterale si fereastra din spate. Firma care face manopera poate dori sa pastreze vehiculul cel putin o jumatate de zi pentru a finaliza lucrarea, si pentru a permite foliei sa se usuce inainte de a-l returna. Cel mai bine este sa programati aceasta activitate in ziua in care nu va deranjeaza.

Sfat: Contractati o firma profesionist de aplicare a foliei auto pentru a va asigura o munca de calitate.

4. Produsul vine cu o garantie?

Cele mai multe produse de calitate vin cu o garantie limitata de viata. Totusi, trebuie sa verificati lungimea exacta a perioadei de garantie si prevederile acesteia inainte de a cumpara orice film de foliere. De asemenea, asigurati-va ca primiti o garantie a producatorului, completata de instalatorul dumneavoastra, astfel incat sa fiti acoperit chiar daca din intamplare instalatorul dumneavoastra isi va inchide afacerea. De asemenea, este important sa respectati toate legile acopera acest aspect. Cele mai multe garantii vor fi anulate daca instalarea filmului este ilegala. Furnizorul de produse trebuie sa cunoasca toate legile actuale privind folierea, legi care se aplica in cazul dumneavoastra.

5. Ce nuanta este potrivita pentru mine?

Pentru a selecta cel mai bun film pentru autovehiculul dumneavoastra, consultati un dealer profesionist. Astfel de companii ofera o gama larga de produse intr-o varietate de nuante si culori, precum si stiluri diferite sau beneficii de performanta. Un dealer va poate arata exemple si va poate vorbi despre ce tenta de folie auto se potriveste cel mai bine nevoilor dumneavoastra. Ar trebui sa intelegeti, de asemenea, legile ce reglementeaza nuanta aprobata.  Un consultant experimentat va poate ajuta, de asemenea, sa alegeti cea mai buna nuanta pentru vehiculul dumneavoastra care sa respecte in totalitate legile de stat. Acestea fiind spuse, nuanta ferestrelor depinde in intregime de dumneavoastra.

 

(Visited 46 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *