4 beneficii ale unei usi de garaj cu deschidere electrica

Share Button

Usa de garaj cu deschidere electrica a fost inventata de C.G. Johnson in anul 1926. Un lucru interesant despre aceste dispozitive este ca acestea utilizeaza acelasi mecanism de baza ca al unui detonator de bombe. Sistemul de deschidere al usii lucreaza folosind contragreutatea arcurilor pentru a determina cat de mare va fi deschiderea usii. Sistemul de deschidere al usii de garaj poate servi, de asemenea, ca un mecanism de blocare. Exista cateva beneficii in a avea un sistem de deschidere electric iar acest articol va discuta despre 3 dintre acestea.

Securitate in plus

Daca sunteti ingrijorati de securitatea casei dumneavoastra si de imprejurimile acesteia, un sistem de automatizare pentru usa garajului este alegerea corecta pentru dumneavoastra. Unele dintre cele mai noi versiuni de coduri de rulare, care va pot asigura ca nimeni nu poate obtine acces la casa dumneavoastra. Sisteme de automatizare

Panoul de operare al sistemului de deschidere electric vine de asemenea cu lumini. Lumina se aprinde atunci cand usa se deschide sau se inchide.

De asemenea exista sisteme de deschidere electrice a usii care au o caracteristica ce le permite sa inchida usa garajului automat, dupa ce dumneavoastra ati parasit zona. Acest lucru este minunat pentru oamenii care uita si tind sa lase usile deschise. Previne hotii de la avea acces la locuinta dumneavoastra dupa ce ati plecat.

Pentru un plus de securitate, asigurati-va ca plasati un sistem de blocare pe usa care trece din garaj in casa. Daca un hot este destul de destept sa patrunda in garaj in ciuda masurilor de securitate incluse in sistemul de deschidere electric, atunci acesta va avea de a face cu mai mult decat o usa descuiata pentru a intra in casa dumneavoastra.

Protectie impotriva vremii

Un alt beneficiu grozav in a avea un sistem electric de deschidere al usii garajului este ca nu sunteti nevoit sa coborati din masina pentru a deschide sau a inchide usa garajului. Aceasta caracteristica este foarte apreciata de proprietarii caselor ce trebuie sa traga foarte tare de usa garajului pentru a deschide si mai apoi a inchide, totul in conditii de ploaie sau ninsoare. Usa garaj

Mod de vacanta

Sistemele electrice de deschidere au de asemenea si o functie “mod de vacanta”. Cand alegeti aceasta, controlul prin telecomanda este dezactivat si unele functii ale sistemului sunt dezactivate. Singura cale de a controla sistemul va fi cu ajutorul panoului de control. Panoul de control va avea un buton pentru activarea/dezactivarea modului de vacanta. Aceasta caracteristica a sistemelor electrice de deschidere este menita pentru a pastra securitatea si cand dumneavoastra sunteti departe de casa. Singura cale de a deschide usa este cu ajutorul panoului de control, lucru care nu permite hotilor sa controleze sistemul prin dispozitive fake pentru a intra in interiorul casei dumneavoastra.

Eficienta energetica

Multi oameni isi fac griji cand utilizeaza sisteme electrice de deschidere a usii pentru ca ei se gandesc la o taxa mare pentru functionarea acestora. Cert este ca este consumata o cantitate de energie cand usile garajului sunt deschise si dureaza aproximativ 15 secunde cel mai mult. Cand usile garajului nu sunt in curs de deschidere sau de inchidere, nu consuma o cantitate semnificativa de energie.

Speram ca aceste informatii va vor fi de ajutor atunci cand veti vizita un magazin cu produse de securitate, in a alege cel mai potrivit sistem pentru nevoile dumneavoastra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *