Ce avantaje ai cand apelezi la o firma de inchirieri auto

Share Button

Te incadrezi in buget

Alegi autoturismul in functie de buget si de consum. Pentru ca poti alege, poti face economii rezonabile – de aceea clientii care doresc pot selecta un automobil cu consum redus de combustibil, cum e un Ford Fiesta cu motor 1.5 Tdci pe motorina. Astfel de automobile sunt eficiente fie ca le vei folosi in deplasarile din oras, fie ca le vei utiliza in vacantele prelungite. De altfel masinile ce au consum mic de combustibil au si taxa de inchiriere mai mica (incepand de la doar 18 euro).

Ai de unde alege

In general, parcul auto pe care il detine o firma de inchirieri masini este variat, astfel incat clientii sa poata alege automobilul potrivit in functie de situatie. La o firma de calitate precum rentacarmaya.ro ar trebui sa ai suficiente optiuni: daca ai o intalnire de afaceri la care vrei sa faci o impresie placuta, poti alege un SUV robust, cu personalitate, sau o limuzina din clasa Premium. Daca vrei sa iti petreci vacanta impreuna cu familia la munte, poti sa inchiriezi o masina cu spatiu generos. Daca iti trebuie masina pentru a rezolva treburile cotidiene, poti opta pentru o masina cu consum mic, usor de manevrat si usor de parcat.

Testezi masini pe care nu le-ai mai condus

Daca doresti sa iti achizitionezi un autoturism personal, inchirierea de masini este cea mai buna metoda de a testa mai multe marci, astfel vei descoperi care ti se potriveste mai bine, care este mai confortabil de condus si care este tipul care il poti exploata mai bine. TE gandesti sa achizitionezi un Ford Mondeo dar ai vrea sa vezi inainte cum se comporta la drum lung, cum sta pe sosea si care este consumul de combustibil asociat stilului tau de condus? Inchiriaza masina si afla toate necunoscutele inainte a scoate o suma consistenta din buzunar pentru achizitia ei.

Confort sporit

Confort sporit in calatorie. Daca doresti sa calatoresti pe distante lungi cu masina este indicat sa iti inchiriezi o masina pe masura, spatioasa, confortabila – cum este un VW Passsat – care sa faca fata cu brio drumului lung si sa asigure o stare pozitiva pe parcursul calatoriei.

(Visited 12 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *